Pages

fuhh!! penatnye!!




Holla :D

Best kot hari ni sebab dapat pegi main bowling dekat Selayang Mall . Mohon google map kalau tak tahu :D

Aku pegi sana dengan feriza , afira , aifa , mimi , tikah , faznieta , akmal syahirah , shuhada and with another two teacher :)

Then aku jumpa seorang jejaka ni . Muka dia macam Azeem . Handsome + kiut miut :3 Dah la dia main sebelah row aku . Aku punya pin tu semua jatuh tau ;)

Okay abaikan . Btw thanks cikgu sebab belanja ice blended abang kacak:*

         
                
Tak kan baca je , LIKE la sekali ;) Xoxo ILOVEYOU :*

2 Orang mendengar :):

nadia said... reply

sape R**** 2 hah mai sini tel2 kat aq skit..

simple life said... reply

nk tau spe r**** 2 pe ag fb r aku gtau...