Pages


H E L L O : ]

Saya SAYANG awak capital ' S ' ! * kembang bontot kau kalau baca ni weh *
Suka buat aku HAPPY and sometimes agak GATAL laa orang nya ;)
Tapi takpa , saya suka mesej dengan awak sebab mesej awak tak boring and boleh lupakan Azim ♥ 
* Erkk ! Boleh lupakan ke ? Tak boleh kot ! *
Kenapa aku tak mention je nama dia ?
Tapi rasanye tak perlu kot , takut nanti ex GF dia serang aku . Tak pasal pasal pulak la kan :D
Takda la dia cakap jangan bagitahu orang sebab nanti tak SECRET dah .
Hikhokhikhok >< !  Macam tu pun boleh kan SAYANG :P
Okay GEMUK ily :* ! * perghh gila gatal ! *
Awak , ingat tau if awak SOMBONG dgn saya . SIAP awk ! * garang tak , garang tak ? :]*
Kalau awk sombong , saya tak nak sayang awak lagi !



Tak kan baca je , LIKE la sekali ;) Xoxo ILOVEYOU :*

2 Orang mendengar :):