Pages

Miss him


Ibu ! Saya boring gila ni !
Takdaboyfriend boleh mesej mesej :(
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boring nya !
Nk jerit boleh tak ?

Rindu la nk mesej galah tu ♥ 
Dulu everyday mesej dia . 
Balik sekolah , mandi mandi , pukul 8 tepat mesej dia sampai la dia mengantuk nak tidur :')
Weekend pulak dia selalu datang dekat lorong rumah lepastu lepak dengan dia and member member macam orang gila :D
Time balik sekolah , dia sanggup tolak motor dia sebab nak jalan sama sama . Lepastu kitaorang borak borak sampai la bas aku sampai .
Rindu nak tengok dia merajuk . Rindu nak pujuk dia merajuk . Rindu nak belajar bahasa jawa dengan dia . Rindu nak dengar dia membebel .
Rindu nk main pukul pukul , cubit cubit semua tu :')
Rindu nk mesej gatal gatal manja dia tu .
Rindu nak dengar dia menyanyi .
Yeahh ! sumpah aku rindu semua tu :( !
YA ALLAH , kembalikan la kebahagiaan farra yg dulu . AMIN !

Kan bagus kalau bob boleh baca apa yang fara tulis ni . Fara minta maaf sebab tak dapat jadi yang terbaik dalam hidup bob . Fara minta maaf sebab masih sayang bob sampai sekarang . Fara minta maaf atas segala galanya .  The important thing that you need to know is i miss all the memories between us . I will always wait you as long as i love you .


Tak kan baca je , LIKE la sekali ;) Xoxo ILOVEYOU :*

2 Orang mendengar :):

Apple Zara said... reply

Suruh lah dia tu baca blog awak ni. Kalau tak macam mana dia nak tau awak rindu kat dia. haha :)

farra aqeilla said... reply

hehe . bukan xnk suruh . tapi takut die marah pulak lepas baca :D@Apple Zara